Tule kuulemaan kesätyöpaikoistamme Tekijä2020-tapahtumaan 23.1.

Assi osallistuu tammikuussa 23.1. pidettävään Tekijä2020-tapahtumaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Tekijä2020 on ura- ja rekrytointitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Kyseessä on Kanta-Hämeen suurin ura- ja rekrytointitapahtuma, jossa käsitellään työllistymistä, oppimista ja verkostoitumista.

Tekijä2020-tapahtumassa Assin ständillä on tavattavissa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin, Skanskan ja Swecon edustajia, jotka kertovat sinulle mielellään harjoitteluhauista ja työllistymismahdollisuuksista. Lisäksi pääset tutustumaan Assiin virtuaalilasien avulla.

Ahveniston sairaalaa suunnitellaan allianssimuodossa. Ahveniston sairaala -allianssin muodostavat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja INTEGRATED työyhteenliittymä, jonka jäseniä ovat Harris-Kjisik -arkkitehtitoimisto, AW2-Arkkitehdit ja Gortemaker Algra Feenstra. Allianssin jäsenorganisaatiot tarjoavat harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, joiden kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään myös Assissa ja organisaatioiden muissa projekteissa ja tehtävissä.

Katso Tekijä2020-tapahtuman tarkemmat aikataulut ja esiintyjät tapahtuman sivuilta osoitteesta www.tekijatapahtuma.fi.
Alla lisää tietoa tapahtumaan osallistuvasta Skanskasta, Swecosta ja KHSHP:stä ja työmahdollisuuksista kyseisissä organisaatioissa.

 

 

Skanska hakee Assiin tuotantoinsinööriharjoittelijaa ensi kesäksi

Skanska hakee vuosittain uusia haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan ympäri Suomen. Skanska hakee tuotantoinsinööriharjoittelijaa Assin Kantasairaala-hankkeelle ensi kesäksi.

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Skanska on kansainvälinen yritys, jossa työskentelee monipuolisesti erilaisia osaajia. Skanska Oppiva -harjoittelijana pääset työskentelemään kolmen kesän ajan paikallisessa harjoittelussa ja kehittymään joka vuosi vaativampiin tehtäviin. Halutessasi voit tehdä myös lopputyösi Skanskalle.

Assissa pääset osaksi suurta hanketta

Oppivaharjoittelijana työskentelet rakennus- tai talotekniikkapuolen tehtävissä haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin, kun taas työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Assissa Skanskalla on tarjolla Oppiva-paikka tarjolla tuotantoinsinöörin tehtäviin tähtäävälle opiskelijalle. Hakuaika harjoitteluohjelmaan on 1.-31.1.2020. Tulet työskentelemään yhteistyössä projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa. Harjoitteluidesi aikana pääset perehtymään ison hankkeen toimintatapoihin, allianssin toimintamalliin ja big room -työskentelyyn. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Toteutamme hyviä työ- ja asuinympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä.

Skanska Oppiva -harjoitteluohjelman paikat löydät sivulta http://www.skanska.fi/oppiva

Skanskan logo

Useita tekniikan alan kesätyöpaikkoja auki Swecolla

Sweco tarjoaa pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen. Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostamme erityisesti perehdytykseen ja tarjoamme parhaita kesätyökokemuksia, mahdollisuuksia ja haasteita, jotta pääset kehittymään urallasi.

Swecolla on tarjota harjoittelupaikkoja kesälle 2020 muun muassa laitossuunnittelun, sähköistyksen ja automaation työtehtävissä. Swecolla on kesätöissä ja harjoittelussa vuosittain noin sata opiskelijaa. Harjoittelun tai kesätöiden jälkeen valtaosa jää tekemään töitä opintojen ohella ja useat tulevat meille valmistumisensa jälkeen vakituisesti töihin.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 16 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on 1,8 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Swecon kesätyöpaikat löydät sivulta https://www.sweco.fi/ura/Opiskelijoille/.

Swecon logo

KHSHP tarjoaa erilaisten työtehtävien lisäksi myös keikkatöitä ja sijaisuuksia

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on moniammatillinen erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Meillä on työtehtäviä sairaanhoidon lisäksi esimerkiksi hallinnon, kiinteistöhuollon, ICT:n ja sairaalahuollon lisäksi lukuisilta muilta toimialoilta. Kanta-Hämeen keskussairaala on opetussairaala ja teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Sairaalassamme voi myös suorittaa amanuenssin. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa laadukasta ohjausta ja hyviä oppimiskokemuksia Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä.

KHSHP:n  sivuille on koostettu sairaanhoitopiirissä avoinna olevat työpaikat, mutta voit jättää myös avoimen hakemuksen. Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti. Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, minkä tyyppisistä työtehtävistä olet kiinnostunut.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla myös sijaisuuksia ja keikkatöitä eri ammattialojen edustajille. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevista linkeistä. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot koska voisit aloittaa tai millaisiin aikoihin voisit työskennellä. Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Avoimet työpaikat: www.khshp.fi/rekry/avoimet-tyopaikat
Rekrytointi: www.khshp.fi/rekry

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin logo mustana