Avoimet työpaikat

 

Löydät tältä sivulta Ahveniston sairaala -allianssissa avoinna olevat työpaikat.

 

AJANKOHTAISTA

Nähdään Tekijä2020-tapahtumassa 23.1.

Allianssi on mukana Tekijä2020-tapahtumassa, joka on Hämeenlinnassa 23.1.2020 järjestettävä ura- ja rekrytointitapahtuma. Messuilla tavattavissa hankkeemme edustajia Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiristä, Skanskalta ja Swecolta. Katso tarkemmat aikataulut ja esiintyjät tapahtuman sivuilta osoitteesta www.tekijatapahtuma.fi.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat
Skanskan Oppiva-harjoittelupaikat
Swecon kesätyöpaikat

 

Skanska hakee projekti-insinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle

Projekti-insinöörinä olet tärkeä jäsen Assin allianssitiimissä. Osallistut sairaalan suunnittelunohjaukseen, ja yhdessä muun tiimin kanssa vastaat hankeen etenemisestä sovitussa aikataulussa. Teet parhaasi sen eteen, että hankkeelle asetetut laatu- ja kustannustavoitteet täyttyvät. Allianssitiimimme päätökset perustuvat läpinäkyvään ja huolella kerättyyn tietoon. Teetkin päätöksenteon tueksi erilaisia taustaselvityksiä, vertailet eri ratkaisuvaihtoehtoja ja raportoit osaltasi hankkeen etenemisestä.

Haluatko olla suunnittelemassa tulevaisuuden tarpeet täyttävää sairaalaa osana allianssitiimiä ja työn, jolla on merkitys? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.2.2020 mennessä Skanskan sivujen kautta.

Lue lisää Skanskan sivuilta
Lapio iskettynä maahan. Symbolikuva.

Skanska hakee tuotantoinsinööriharjoittelijaa ensi kesäksi - haku päättyy 31.1.

Ahveniston sairaala -allianssin jäsenorganisaatio Skanska hakee vuosittain uusia haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan. Haemme nyt tuotantoinsinööriharjoittelijaa ensi kesäksi Assiin Kantasairaala-hankkeelle.

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Skanska on kansainvälinen yritys, jossa työskentelee monipuolisesti erilaisia osaajia. Skanska Oppiva -harjoittelijana pääset työskentelemään kolmen kesän ajan paikallisessa harjoittelussa ja kehittymään joka vuosi vaativampiin tehtäviin. Halutessasi voit tehdä myös lopputyösi Skanskalle.

Assissa pääset osaksi suurta hanketta

Oppivaharjoittelijana työskentelet rakennus- tai talotekniikkapuolen tehtävissä haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Hämeenlinnassa meillä on Oppiva-paikka tarjolla tuotantoinsinöörin tehtäviin tähtäävälle opiskelijalle Assille eli Hämeenlinnan Kantasairaala-hankkeelle. Tulet työskentelemään yhteistyössä projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa. Harjoitteluidesi aikana pääset perehtymään ison hankkeen toimintatapoihin, allianssin toimintamalliin ja big room -työskentelyyn. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Lue lisää ohjelmasta Skanskan sivuilta osoitteesta www.skanska.fi/oppiva. Sivuilta löydät myös kokemuksia Oppivasta. Hakuaika harjoitteluohjelmaan on 1.-31.1.2020. Hakemuksia käydään läpi heti haun alettua, joten hae ajoissa mukaan.

 

Avoin hakemus Ahveniston sairaala -hankkeelle (Skanska)

Kerro meille miksi olisit sopiva lisä porukkaamme ja mitä haluaisit tehdä, niin osaamme olla yhteydessä sinuun, kun paikkoja aukeaa. Toivomme, että jaat Skanskan arvot ja meille erityisen tärkeät asiat kuten ympäristö ja työturvallisuus ovat lähellä sydäntäsi. Olet valmis sitoutumaan allianssin yhteistyömalliin sekä yhteistoiminnan periaatteisiin. Työskentelytyylisi on avoin, innovatiivinen ja kommunikoiva.

 

Lue lisää Skanskan sivuilta.