Avoimet työpaikat

Tällä sivulla on listattuna Assissa avoimena olevat työpaikat.

LVI-suunnittelija (Sweco)

Kokemustaustasi riippuen voit toimia joko avustavana tai suunnitteluosa-alueen vastaavana LVI-suunnittelijana. Haemme joustavaa ja organisointikykyistä tiimipelaajaa, joka kommunikoi sujuvasti ryhmätilanteissa ja pystyy mukautumaan muuttuviin projektiaikatauluihin ja -tarpeisiin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Lue lisää Swecon sivuilta

Rakennesuunnittelun projektipäällikkö (Sweco)

Rakennesuunnittelun projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu Assin Helsingin rakennesuunnitteluryhmän töiden organisointi, ohjaaminen, valvonta, suunnittelutehtävät ja asiakasrajapinnassa toimiminen. Lisäksi osallistut tarjousten laadintaan ja osaston toiminnan kehittämiseen yhdessä osastopäällikön kanssa. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Lue lisää Swecon sivuilta

Elinkaariasiantuntija (Sweco)

Haemme asiantuntijaa monipuolisiin elinkaarisuunnittelutehtäviin. Olet aiemmin työskennellyt kenties energia- ja elinkaarilaskennan sekä erilaisten simulointien parissa tai voit olla taustaltasi myös suunnittelija, joka on työskennellyt lämpöpumppujen parissa. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Lue lisää Swecon sivuilta

Projekti-insinööri (Skanska)

Projekti-insinöörinä olet tärkeä jäsen Assin allianssitiimissä. Osallistut sairaalan suunnittelunohjaukseen, ja yhdessä muun tiimin kanssa vastaat hankeen etenemisestä sovitussa aikataulussa. Teet parhaasi sen eteen, että hankkeelle asetetut laatu- ja kustannustavoitteet täyttyvät. Allianssitiimimme päätökset perustuvat läpinäkyvään ja huolella kerättyyn tietoon. Teetkin päätöksenteon tueksi erilaisia taustaselvityksiä, vertailet eri ratkaisuvaihtoehtoja ja raportoit osaltasi hankkeen etenemisestä.

Lue lisää Skanskan sivuilta