Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat

Löydät tältä sivulta Ahveniston sairaala -allianssissa avoinna olevat työpaikat.

Erilaisia symboleita kuvassa.

Talotekniikka-asiantuntijoita (LV, IV ja sähkö) (Skanska)

Haemme LV-, IV- ja sähköosaamisella varustettuja talotekniikka-asiantuntijoita Assille

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtourakoinnin tehtävissä osana Assin allianssitiimiä, ja tarkemmin talotekniikan urakkavalvojien porukkaa. Aselajistasi riippuen, pidät alueesi LV-, IV- tai sähkötöihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka sekä huolehdit takuuajan velvoitteista. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden, -insinöörien sekä rakennuspuolen kollegoiden kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme.

Talotekniikka-asiantuntijana toimit myös urakkavalvojana ja pyrit varmistamaan järjestelmien toimivuuden ja kokonaistaloudellisuuden. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta projektin edetessä ja varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja tuotantoon eri näkökulmista. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin, neuvotteluihin ja kokouksiin. Ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Koordinoit taloteknisten järjestelmien testauksia; Tartut mahdollisiin poikkeamiin, selvität juurisyyt ja huolehdit, että ne tulevat hoidetuksi.

Hakuaika 22.6.2022 asti.

Lue lisää Skanskan sivuilta.
Erilaisia symboleita kuvassa.

Avoin hakemus Ahveniston sairaala -hankkeelle (Skanska)

Kerro meille miksi olisit sopiva lisä porukkaamme ja mitä haluaisit tehdä, niin osaamme olla yhteydessä sinuun, kun paikkoja aukeaa. Toivomme, että jaat Skanskan arvot ja meille erityisen tärkeät asiat kuten ympäristö ja työturvallisuus ovat lähellä sydäntäsi. Olet valmis sitoutumaan allianssin yhteistyömalliin sekä yhteistoiminnan periaatteisiin. Työskentelytyylisi on avoin, innovatiivinen ja kommunikoiva.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia, joihin voit tarttua riippuen taustoistasi, osaamisestasi ja ennen kaikkea kiinnostuksestasi. Kerro meille miksi olisit sopiva lisä porukkaamme ja mitä haluaisit tehdä, niin osaamme olla yhteydessä sinuun sopivan tilaisuuden tullen.

Monivuotisen hankkeen aikana töitä tulee olemaan tarjolla muun muassa:

-aluevastaaville ja työnjohtajille
-talotekniikkainsinööreille, -asiantuntijoille ja -päälliköille
-työmaa- ja tuotantoinsinööreille.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Lue lisää Skanskan sivuilta.