Siirry sisältöön

Assin ympärillä tapahtuu - viikkotiedote 48

AIKATAULU
Assin työmaalla on käynnissä tällä hetkellä täyttötyöt sekä salaojien ja viemäreiden asennukset, paikallavaluseinät ja -kuilut sekä elementtiasennukset. Myös sisällä muuraustyöt ja ikkuna-asennukset jatkuvat sekä sääsuojan asennus on alkanut. Avi teki työmaalle yllätystarkastuksen 29.11.2022, kerromme tästä seuraavassa viikkotiedotteessa.

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET
Työmaaliikenne tulee vaikuttamaan Ahvenistontiellä joulukuun aikana lähinnä betoni- ja elementtikuormien muodossa. Muuttuvat liikennejärjestelyt vaativat, että kaikki hiljentävät alueella nopeutta ja havainnoivat tarkasti, miten turvallisesti liikutaan. Hulevesilinjan rakentaminen Ankkalammen suuntaan on käynnissä ja valmistunee joulukuulle. Pontteja ruvetaan nostamaan 5.12. maanantaina ja viimeinen nostopäivä on 10.12. lauantaina. Tämä aiheuttaa tärinää.

Seuraathan Hämeenlinnan kaupungin tiedotusta koskien Ahvenistontien kadunrakennusurakkaa.

TURVALLISUUS
Panostamme turvallisuuteen ja se on meille sydäntä lähellä, niin sinun kuin jokaisen työntekijämme. Ulkopuolisten liikkuminen työmaalla on ehdottomasti kiellettyä. Alueella on kameravalvonta. Liikuttehan turvallisesti työmaan ympäristössä.

Turvallisuustasoa työmaalla mitataan viikoittain TR-mittauksella, joka on talonrakennuksen standardoitu viikoittainen turvallisuusmittausmenetelmä. TR- mittausten keskiarvo on 98 % (projektin alusta). Työtapaturmattomia päiviä on tällä hetkellä 23. Väylän käyttäjien ja työmaalla työskentelevän henkilöstön turvallisuuden kannalta on edelleen tärkeää noudattaa nopeusrajoituksia, opastusta ja erityistä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa. Työmaa on auki ma-pe 6-20 ja la 7-15.30. Meluavaa työtä tehdään meluluvan mukaisesti eli ma-pe 7-18.