Siirry sisältöön

Assin ympärillä tapahtuu -viikkotiedote 45

AIKATAULU

Assin työmaalla on käynnissä tällä hetkellä täyttötyöt sekä salaojien ja viemäreiden asennukset, paikallavaluseinät ja -kuilut sekä elementtiasennukset. Myös sisällä muuraustyöt ja ikkuna-asennukset jatkuvat. Niin kutsuttu Showroom on tullut tumman projektitoimiston viereen ja Cave-laitteisto siirtyy sinne lähiaikoina.

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET

Työmaaliikenne tulee vaikuttamaan Ahvenistontiellä marraskuun aikana lähinnä betoni- ja elementtikuormien muodossa. Muuttuvat liikennejärjestelyt vaativat, että kaikki hiljentävät alueella nopeutta ja havainnoivat tarkasti, miten turvallisesti liikutaan. Hulevesilinjan rakentaminen Ankkalammen suuntaan on käynnissä ja jatkunee joulukuulle.

TURVALLISUUS

Panostamme turvallisuuteen ja se on meille sydäntä lähellä, niin sinun kuin jokaisen työntekijämme. Ulkopuolisten liikkuminen työmaalla on ehdottomasti kiellettyä. Kameravalvontaa alueella on lisätty. Liikuttehan turvallisesti työmaan ympäristössä.

Turvallisuustasoa työmaalla mitataan viikoittain TR-mittauksella, joka on talonrakennuksen standardoitu viikoittainen turvallisuusmittausmenetelmä. TR- mittausten keskiarvo on 97,15 % (projektin alusta). Työtapaturmattomia päiviä on tällä hetkellä 1.

Väylän käyttäjien ja työmaalla työskentelevän henkilöstön turvallisuuden kannalta on edelleen tärkeää noudattaa nopeusrajoituksia, opastusta ja erityistä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa. Työmaa on auki ma-pe 6-20 ja la 7-15.30. Meluavaa työtä tehdään meluluvan mukaisesti eli ma-pe 7-18.

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI TIEDOTTAA

Kadunrakennusurakassa rakennetaan parhaillaan Ahvenistontien alikulkukäytävää ja tehdään Rapamäen kohdalla Ahvenistontien ja Olympiakadun pintarakenteita. Rakennustyöt jatkuvat laajemmin viikkoon 46 saakka, jonka jälkeen töitä tehdään kelivarauksella. Talven aikaisista järjestelyistä ja keväällä laajemmin jatkuvista rakennustöistä Hämeenlinnan kaupunki tiedottaa erikseen.

Hautaportinkuja avataan 11.11. jälleen liikenteelle. Liittymä Ahvenistontieltä hautausmaalle suljetaan 14.11.

Kuvan ottanut työmaalta tällä kertaa Janne, kuvassa silta uuden ja nykyisen sairaalan välillä.