Siirry sisältöön

Assin ympärillä tapahtuu - viikkotiedote 2023/5

AIKATAULU
Assin työmaalla on käynnissä tällä hetkellä elementtiasennukset, väliseinien terästuet, väliseinämuuraukset, sinkopuhallus, ikkuna-asennukset, kaatovalut, maanvaraisten lattioiden alapuolisten viemäreiden asennus, sepellykset sekä lämmöneristeiden asennus, vesi- ja viemäriasennukset, lämmitys ja jäähdytysjohtojen asennukset, sadevesiviemärit, betonipintojen jälkityöt, talotekniikka kuiluelementtien asennus, PVP-elementtien asennus, sääsuojan asennukset, vesikattotyöt, pintabetonilattiat, tasoitus ja maalaustyöt, levyseinätyöt, jäte- ja pyykkijärjestelmän asennukset, väliseinien pex- ja sähköputkitukset sekä läpivientien merkkaus ja teko, metallilasiseinät ja –ikkunat, ilmanvaihto asennukset, sprinkleriasennukset. Ulkotöitä on keskeytyksessä talven vuoksi. Alkavina työvaiheina magneettisuojat ja laatoitustyöt. Tahtituotanto on aikataulussa. Osasto on kaksi viikkoa jäljessä, kiinniottosuunnitelmaa tehdään.

YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET
Työmaaliikenne tulee vaikuttamaan Ahvenistontiellä helmikuun aikana lähinnä projektitoimiston purun, betoni- ja elementtikuormien muodossa. Muuttuvat liikennejärjestelyt vaativat, että kaikki hiljentävät alueella nopeutta ja havainnoivat tarkasti, miten turvallisesti liikutaan. Väylän käyttäjien ja työmaalla työskentelevän henkilöstön turvallisuuden kannalta on edelleen tärkeää noudattaa nopeusrajoituksia, opastusta ja erityistä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa jalan tai kulkuvälinein. Työmaa on auki ma-pe 6-20 ja la 7-15.30. Meluavaa työtä tehdään meluluvan mukaisesti eli ma-pe 7-18.

TURVALLISUUS
Turvallisuus on meille tärkeää ja panostamme siihen. Ulkopuolisten liikkuminen työmaalla on ehdottomasti kiellettyä. Alueella on kameravalvonta. Liikuttehan turvallisesti työmaan ympäristössä. Viikoittaisen TR-mittausten keskiarvo on 96,66 % (projektin alusta). Työtapaturmattomia päiviä on tällä hetkellä 1.

Kuvassa käynnissä elementtiasennus ja kuvan ottanut työmaalta Janne.