Siirry sisältöön

Toiminnalliset ryhmät ja ryhmätyöskenteleminen Kantasairaala-hankkeessa

Kantasairaalahankkeessa viedään toiminnallista suunnittelua ja tilasuunnittelua eteenpäin toiminnallisten ryhmien avulla.

Meillä on erilaisia toiminnallisia ryhmiä kymmenen, joista osa on jakautunut kahtia. Toiminnallisten ryhmien lisäksi toimii projektiryhmä sekä jatkossa myös allianssin johtoryhmä, allianssin projektiryhmä ja toiminnallinen ohjausryhmä.

Näiden ryhmien lisäksi tarpeen tai suunnitteluvaiheen mukaisesti muodostetaan myös muita ryhmiä. Henkilökuntaa on ollut mukana suunnittelussa reilu 150. Näiden virallisten ryhmien lisäksi henkilökunta työstää sairaalasuunnitteluun liittyviä asioita omissa yksiköissään, joten oikeasti sairaalasuunnitteluun osallistuu valtava määrä ihmisiä.

Olemme saaneet yleisten tilojen toiminnalliseen ryhmään sekä projektiryhmään mukaan asiakasedustuksen. Tämän lisäksi kommentteja ja ehdotuksia on kerätty myös asiakkailtamme. Odotan jo kovasti suunnittelun etenemistä niin pitkälle, että voimme kunnolla kutsua asiakkaitamme mukaan suunnitteluun ja kommentoimaan suunnitelmia!

Alla olevat kuvat on otettu lääkehoitoprosessin kehittämisen työpajasta. Prosessin kehittäminen aloitettiin 14 yksikön henkilökunnan voimin.

 

Yhteistyöterveisin,
Soili Hietasola-Husu, projektisihteeri