Siirry sisältöön

Haluaisitko saada Assilta kirjeen?

Assin kirjeiden kopsahtelu sähköiseen postiluukkuun on pian mahdollista, sillä Ahveniston sairaala -allianssi alkaa lähestyä hankkeesta kiinnostuneita kuukausittain lähetettävin kirjein.

Uutiskirjeessä asiantuntijamme ja sairaalahankkeeseen oman panoksensa tuovat tekijät kertovat työskentelystään Assin suunnittelussa ja siitä, mitä sairaalasuunnittelu konkreettisesti on. Teksteissä sukelletaan muun muassa viimeisimpien innovaatioiden ja päivän polttavien aiheiden pariin. Tarkoituksena on, että uutiskirjettä seuraamalla olet kartalla Assin kuulumisista ja hankkeen etenemisestä aivan alusta sairaalan avajaisiin saakka.

Sairaalahanke on laaja ja kompleksinen asia, eikä sen perässä ole aina helppo pysyä.

Me täällä allianssissa toivomme, että jokainen pääsee Assin matkaan jo nyt, ennen kuin yhtään seinää tai perustusta on pystytetty. Ideologinen kivijalka on kuitenkin valmiina ja sen päälle on hyvä rakentaa. Olemme asettaneet itsellemme tavoitteet, jotka ohjaavat meitä jokapäiväisessä työssämme.

Yhtä kirjettä tilaamalla saat lukea vuoroin sekä lääkärin että insinöörinkin ajatuksista. Meitä on täällä  laaja skaala. Se on meidän vahvuus.

On aika hauskaa, kun asioita eri suunnista katsovat ihmiset kohtaavat. Ollaan huomattu, ettei terveydenhuolto- ja rakennusalan ammattislangit aina avaudu kaikille samalla tavoin.

Vieraan termin tai kirjainyhdistelmän tullessa vastaan ei kannata nyökytellä ja esittää, että kaikki meni perille, kun ei mennyt edes otsalohkoon asti. Kannattaa aukaista suu ja ihan reippaasti kysyä, että mistä nyt tässä oli kyse.

Kysymällä asiat usein selviävät.

Tämä pätee elämään yleisesti, mutta myös sairaalahankkeeseen. Jos jokin asia koskien Assin suunnittelemista on epäselvää, niin aina kannattaa kysyä. Ja lukea meidän kirjeitämme. Ne on ajatuksella teille tehty.

Uutiskirjeen voit tilata esimerkiksi nettisivujemme Ajankohtaista-sivun alaosiosta.

keväisin terveisin, Assin puolesta
viestintäsihteeri Senni